ACTUALIDAD
QUIEN ES MIQUEL SEN
EDITORIAL
CRÓNICAS
NOTICIAS
LOS TEMAS
ANÁLISIS
RESTAURANTES
BUENAS OPCIONES
VINOS Y RESTAURANTES
LUGARES CONCRETOS
BODEGA
PRODUCTOS
RECETAS
RECETAS HEREDADAS
Y ADEMÁS
LINKS DE INTERÉS
ARTÍCULOS EN CATALÁN
CONTACTO
PORTADA

EL TEMAMACARRONES RELLENOS DE CARRILLERAS, LA RECETA DE LA XARXA, Y EL VINO FINCA GARBET DE PERELADA. POR MIQUEL SEN

Miquel Sen en LinkedIn

Siguenos en TwitterFacebook


Share
Menéa esta página

Vino recomendado

Áster Finca El Otero 2016

Cupatge 80 Aniversari MESTRES [ Ir a BODEGA ] [ Volver ]
 

Twitter

Facebook


Aquest Nadal MESTRES ha commemorat el seu 80 aniversari com a celler elaborador de Cava. Tot i que els seus orígens en el món vitivinícola es remunten a la remota data de 1312, va ser el 1925 quan Josep Mestres Manobens va decidir elaborar un vi de segona fermentació natural. Un cop envellit en cava durant 3 anys, aquella primera ampolla es va destapar el 1928, data que marca l’inici de la trajectòria com a cavista d’aquest celler.

Per a celebrar aquesta efemèride, MESTRES treu al mercat un nou producte, el “Cupatge 80 Aniversari”, edició limitada de 13.000 ampolles. Integrat en la seva línia “Cupatges”, on hi té cabuda una sèrie de caves de personalitat diversa dissenyats al gust de l’alta gastronomia, aquest nou cava respon als paràmetres que han seguit vigents a MESTRES al llarg d’aquests 80 anys: vinya pròpia, varietats autòctones, llarga criança en ampolla amb tap de suro.

El Cupatge 80 Aniversari parteix d’una base de Xarel•lo (60%), que completen Macabeu (25%) i Parellada (15%); tots aquests vins procedeixen de vinya pròpia de 40 anys de plantació, cultivada en vas. Després de passar-los per bóta 6 mesos, es va procedir al tiratge i la criança en ampolla durant un mínim de 40 mesos. En conseqüència, en aquest cava s’hi aprecia un carbònic molt fi i perfectament integrat. De color groc palla amb reflexos d’or nou, presenta una complexitat aromàtica que combina frescor i maduresa, on s’hi aprecien fruites blanques madures, camamilla, cabell d’àngel, fruita seca i notes balsàmiques, juntament amb algun toc mineral. En boca es descobreix viu, estructurat i cremós, amb un postgust llarg i elegant.

I un detall dedicat als col•leccionistes: la placa d’aquest nou cava està impresa per ambdues cares, tota una primícia en el món del cava!

Precio: 14 euros

www.mestres.es