ACTUALIDAD
QUIEN ES MIQUEL SEN
EDITORIAL
CRÓNICAS
NOTICIAS
LOS TEMAS
ANÁLISIS
RESTAURANTES
BUENAS OPCIONES
VINOS Y RESTAURANTES
LUGARES CONCRETOS
BODEGA
PRODUCTOS
RECETAS
RECETAS HEREDADAS
Y ADEMÁS
LINKS DE INTERÉS
ARTÍCULOS EN CATALÁN
CONTACTO
PORTADA

EL TEMAMasqueta d arròs, la receta de Ca l Eulàlia, y el vino Chivite Las Fincas Rosado. Por Miquel Sen

Miquel Sen en LinkedIn

Siguenos en TwitterFacebook


Share
Menéa esta página

TRUFFORUM VIC 2020 [ Ir a NOTICIAS ] [ Volver ]

 

Twitter

Facebook
Catalunya tornarà a acollir el Trufforum, l’esdeveniment de referència del sector de la tòfona negra a nivell internacional, que se celebrarà de nou a Vic el proper mes de gener. Gràcies a l’èxit de la darrera edició, que es va celebrar per primer cop a la capital d’Osona, el Trufforum, promogut des de l’European Mycological Institute (EMI) tindrà lloc a l’edifici El Sucre durant els dies 24, 25 i 26 de gener de 2020.

D’accés gratuït també per al públic general, aquesta fira neix amb l’objectiu de promocionar l’ús responsable de la tòfona europea a les cuines domèstiques i professionals. Per aquest motiu, el Trufforum-Vic 2020 presentarà diversos espais i escenaris on es parlarà de les virtuts d’un producte excels i de gran valor no només per a la cuina sinó també per al territori.

Durant tres jornades consecutives, experts de la tòfona vinguts d’arreu de Catalunya i del continent europeu posaran en valor a Vic un producte sobre el que també cal fer encara molta pedagogia. I en això es centra, tant el Mercat de la Tòfona per comprar-ne al detall, com els tallers divulgatius a càrrec de xefs amb estrella Michelin com són en Nandu Jubany i l’Oriol Rovira, el Market Truffòrum i el Trufforum PRO amb prestigiosos científics del sector en l’àmbit de la producció de la tòfona negra i el canvi climàtic.

Tot està ja preparat a Vic per tornar a acollir aquest prestigiós esdeveniment, que inclourà igualment el Campionat de Catalunya de Gossos Tofonaires a la Plaça Major de Vic.

24, 25 i 26 de gener 2020///Edifici EL SUCRE | Vic 

Horaris: Dissabte 25 de gener de 10 a 14 i de 16 a 21 hores

               Diumenge 26 de gener de 10 a 14 hores

Tipus d'entrada:

  • Accés a la fira: gratuït
  • Mercat de la Tòfona: accés gratuït
  • Tallers Auditori: accés gratuït
  • Market Trufforum: accés gratuït
  • Congrés Internacional de la Tòfona: accés gratuït *amb inscripció
  • Aula de la Tòfona: 5€ per persona/activitat